Trygg med Selvtesteren

Bør jeg oppsøke lege? Redd for hjerteinfarkt? Er det blod i avføringen? Har jeg for høyt kolesterol? Kan det være allergi? Er jeg gravid? Noen ganger tenker vi at det hadde vært bra om vi kunne teste oss selv - hjemme, før vi eventuelt tar turen til legen. Selvtesteren.no gjør dette mulig.

Ved å teste symptomene dine tidlig er det større sjanse for å bli frisk dersom du faktisk har en sykdom. Våre kvalitetstester ser det du ikke ser selv.

Ved å teste deg selv hjemme kan du i tillegg til å avdekke egne sykdommer tidlig, avlaste helsevesenet og fastlegene. Klart forebyggende, trygt og svært samfunnsnyttig.

Vi har plukket ut en serie med produkter som vi mener skal gi deg den nødvendige tryggheten, samtidig som du får sikker test. Det er viktig å lese pakningsvedleggene nøye, og ikke minst oppsøke lege dersom du er i tvil om resultatene av testene eller får et resultat som viser at det er nødvendig.

Du kan føle deg trygg i vår nettbutikk. Alle tester leveres av høykvalitetsleverandører, og Selvtesteren.no drives av Norgesplaster AS som har mange tiårs erfaring som kvalitetsleverandør i Norge.